Prezent la festivalul de muzica OST Fest, consilierul de stat Remus cenrea a fost agresat de o persoana necunoscuta duminica seara.

"In pauza de dinaintea concertului Motorhead, pe cand ma indreptam spre corturile care vindeau apa si racoritoare, am fost strigat de catre un fost coleg de liceu. M-am oprit pentru a schimba cateva cuvinte amicale cu el, bucuros ca il intalnesc intr-un asemenea loc. In acele clipe, spre mine s-a indreptat o persoana pe care nu am mai intalnit-o niciodata pana acum", a povestit Cernea pe blogul sau.

Demnitarul precizeaza in acelasi post ca a fost victima violentei si a amenintarilor si desi putea sa ofere o replica violenta, a preferat sa se adreseze autoritatilor.

Potrivit unui martor, Mihai Politeanu, asistent al europarlamentarului Monica Macovei, Cernea s-a prezentat in fata jandarmilor ca „demnitar al statului roman" si le-a cerut acestora sa intervina impotriva celui care l-ar fi agresat.

Urmare a acestui demers, respectivul spectator ar fi fost dus la o sectie de politie, relateaza evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.