Senatorul PDL Radu F. Alexandru a declarat ca Elena Udrea si-a anuntat demisia din conducerea partidului si ca o buna parte din membrii Biroul Permanent si-au anuntat demisiile.

In urma cu cateva zile, Elena Udrea si-a anuntat demisia din functia de presedinte al filialei PDL Bucuresti.

Potrivit realitatea.net, si presedintele PDL Emil Boc si-a depus demisia din conducerea partidului.

Ioan Oltean renunta la functia de secretar general al PDL, in cadrul sedintei Colegiului Director al partidului, potrivit unor surse din partid.

Si liderul organizatiei PDL Neamt, Gheorghe Stefan, a anuntat, joi, in sedinta Colegiului Director, ca isi da demisia din functia de vicepresedinte al partidului si propune o conducere interimara a partidului care sa fie asigurata de o echipa de parlamentari de Bucuresti, au precizat surse din PDL.

Sursele citate de MEDIAFAX au mai spus ca la inceputul sedintei Colegiului Director presedintele PDL, Emil Boc, si seful campaniei electorale a partidului, Vasile Blaga, au prezentat situatia din PDL si rezultatul alegerilor, iar apoi mai multi lideri de organizatie s-au inscris la cuvant pentru a-si expune punctele de vedere.

Citeste si O zi cruciala pentru conducerea PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.