Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a declarat ca USL isi va lua angajamentul, in discutiile cu institutiile financiare internationale, pentru revenirea pensiilor militarilor la nivelul din 2010, incepand cu 2013.

Dobritoiu a sustinut in plenul Camerei Deputatilor proiectul de lege care instituie o "amnistie" pentru pensionarii militari care ar trebui sa returneze sume obtinute din pensii, peste nivelul recalculat, sume care au fost primite pe perioada recalcularii.

Potrivit ministrului Apararii, aceasta masura de amnistie ar afecta circa 26 de mii de pensionari militari, conform mediafax.ro.

"Deocamdata, nu putem reveni la nivelul pensiilor din 2010, din cauza constrangerilor bugetarilor (...) Angajamentul nostru, al USL, va fi ca in viitorul program sa discutam cu partenerii internationali pentru ca incepand cu 2013 sa revenim la nivelul pensiilor din 2010", a sustinut Dobritoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.