Senatorul PDL Sorina Placinta, fost ministru al Tineretului, si-a anuntat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal si trecerea la grupul PNL, din Senat.

"Va anunt ca incepand de astazi incetez activitatea in grupul PDL si voi activa in grupul PNL”, a anuntat Sorina Placinta de la tribuna Senatului, la inceputul sedintei de plen, relateaza MEDIAFAX.

In 27 aprilie, la dezbaterea motiunii de cenzura in urma careia a cazut Guvernul Ungureanu, senatorul PDL Sorina Placinta, despre care s-a afirmat inca de atunci ca ar urma sa plece la PNL, a avut o discutie, intr-o banca din plen, cu Elena Udrea, Placinta plangand si spunand: "Nu mai pot".

Placinta a spus ca voteaza cu motiunea, insa nu s-a prezentat

La cateva zile de la incidentul din Parlament, senatorul PDL Sorina Placinta a explicat pe blogul personal de ce a plans in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, subliniind ca evenimentele politice recente au facut-o sa cedeze psihic si, totodata, a laudat-o pe Elena Udrea pentru "personalitatea ei puternica".

Placinta a mai aratat ca ea insasi a fost victima "dezinformarii si a intoxicarii pe surse", in special in legatura cu sotul si cu fiul ei. Andrei Placinta, fiul senatoarei, a fost condamnat in martie la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru tentativa de omor calificat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.