Senatorul UNPR Serban Mihailescu, cunoscut si sub numele de Miki Spaga, a fost achitat de catre Inalta Curtea de Casatie si Justitie pentru acuzatiile de coruptie aduse de procurorii DNA.

Initial, Mihailescu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru aceste acuzatii.

La termenul de luni al procesului, Mihailescu a dat o declaratie in fata celor cinci magistrati in care predominant l-a discreditat pe denuntatorul Fanel Pavalache - cel de la care a primit armele, punand la indoiala calitatea morala a acestuia. Fanel Pavalache a fost consilier al lui Mihailescu si a fost prins in flagrant de procurorii fostului Parchet National Anticoruptie cand primea mita, el fiind ulterior condamnat definitiv pentru coruptie, scrie RomaniaLibera.ro.

Intr-un final, completul condus de vicepresedintele Curtii Supreme, Rodica Aida Popa, a respins toate sustinerile DNA si a decis ca in cazul lui Serban Mihailescu nu exista nici o fapta penala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.