Potrivit rezultatelor partiale ale numaratorilor paralele, primaria Constantei a fost castigata, inca o data, de candidatul PSD Radu Mazare.

Conform numaratorii paralele a PSD, Radu Mazare a obtinut 63% din voturile exprimate, dupa numararea a 45% din voturi. Sefia Consiliului Judetean a fost castigata de Nicusor Constantinescu, potrivit rtv.net.

Gheorghe Falca a castigat Primaria Arad cu 47% din voturi, conform numaratorii paralele facute la sediul PDL Arad, scrie realitatea.net.

Potrivit aceleiasi surse, Primaria Ploiestiului a fost castigata de candidatul USL, Iulian Badescu.

Primaria municipiului Giurgiu a fost castigata de candidatul independent Nicolae Barbu, cu peste 60% din voturile exprimate, potrivit unor surse citate de giurgiuveanul.ro. Conform sursei, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu este candidatul USL Vasile Mustatea.

In Brasov, George Scripcaru (PDL) ramane primar al municipiului, iar Aristotel Cancescu (USL) la conducerea Consiliului Judetean.

Candidatul USL la Primaria Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a castigat alegerile cu peste 70% de voturi.

Primaria municipiului Sfantu-Gheorghe si presedintia Consiliului Judetean Covasna a fost castigat de UDMR, potrivit rezultatelor numaratorii paralele citate de realitatea.net.

Candidatul USL Florin Carciumaru ar fi castigat alegerile pentru Primaria Targu Mures cu peste 71% din voturi.

In Suceava, sefia Consiliului Judetean a fost castigat de liderul local al PSD, deputatul Catalin Nechifor, la o diferenta de cateva mii de voturi in fata actualului sef al CJ, Gheorghe Flutur, afirma gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.