Corpul de control al prim-ministrului Victor Ponta a trimis o adresa catre toate institutiile publice si companiile cu capital majoritar de stat pentru a inventaria contractele de asistenta juridica pe care acestea le-au incheiat cu societatea de avocati Stoica si Asociatii, potrivit avocatului Valeriu Stoica.

Partenerul fondator al Stoica si Asociatii afirma ca demersul este unul discriminatoriu, deoarece nu vizeaza si contractele incheiate de stat cu alte societati de avocatura.

“Daca interesul prim-ministrului s-ar referi la toate contractele de asistenta juridica incheiate in sectorul public, nu as fi comentat acest demers. Dar informarea discriminatorie cu privire la aceste contracte, cu excluderea tuturor celorlalte societati de avocatura, este de natura sa nasca un mare semn de intrebare referitor la intentia reala care se afla in spatele acestei actiuni a prim-ministrului”, potrivit unui comunicat de presa semnat de Stoica.

El ii solicita premierului sa informeze opinia publica in legatura cu toate contractele de servicii juridice incheiate de institutiile publice si societatile cu capital majoritar de stat, cu precizarea valorii si a societatilor sau cabinetelor de avocati care au prestat serviciile juridice respective, spunand ca, in caz contrar, va fi evident ca se urmareste in mod vadit abuziv doar prejudicierea imaginii societatii de avocati Stoica&Asociatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.