Presedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, poate fi declarat "persona non grata" de catre Ministerul roman al Afacerilor Externe daca atitudinea sa va depasi limita legii si principiul bunelor relatii dintre Romania si Ungaria.

"Daca atitudinea sa va depasi limita legii si bunele relatii intre state, Guvernul nu va ezita sa ia masuri prin Ministerul de Externe", a spus Ponta.

Intrebat de jurnalisti daca una dintre masurile la care se refera este ca presedintele Parlamentului ungar sa fie declarat "persona non grata" in Romania, premierul a raspuns ca ar putea fi luata si o astfel de decizie, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, a ajuns, marti dupa-amiaza, la Targu Mures, urmand sa faca o vizita neoficiala de cateva zile in Transilvania, in care se va implica in actiuni electorale ale Partidului Civic Maghiar, al carui presedinte de onoare este.

Kover Laszlo a spus, la sosirea pe Aeroportul din Targu Mures, ca spera ca dupa alegeri Romania si Ungaria sa revina la vechile relatii.

Citeste si Kover Laszlo: Cenusa lui Nyiro a ajuns ilegal in tara, operatiunea nu a fost usoara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.