Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, afirma ca PNL este in momentul de fata "intr-o alianta impotriva naturii, un partid socialist".

"Eu nu cunosc ce vrea si ce nu vrea PNL-ul, eu va spun care este statutul meu in acest moment. Si cand va spun ca sunt un om de dreapta si merg cu cei care sustin dreapta, evident merg cu cei care sustin dreapta.

PNL-ul in momentul de fata sustine dreapta? Nu cred! In momentul de fata PNL este intr-o alianta impotriva naturii. E un partid socialist", a spus Ungureanu, in cadrul emisiunii "Romania politica" difuzata de Realitatea TV.

Intrebat care sunt motivele pentru care mai ramane membru PNL in aceste conditii, Ungureanu a raspuns: “As fi si eu curios sa stiu daca exista cu adevarat statutul de membru al lui Mihai Razvan Ungureanu in PNL, pentru ca de partea cealalta se spune ca nu, stiinta mea este altceva. Fiti convinsa insa de urmatorul lucru si repet ce am spus: nu vad absolut niciun impediment in a-mi da demisia formal si foarte clar din PNL”, a explicat Mihai Razvan Ungureanu, citat de dcnews.ro.

Fostul premier a vorbit despre platforma de centru-dreapta pe care o va infiinta, mentionand ca aceasta nu este inca un partid, ci "o forma legala de asociere", iar o lansare oficiala a acesteia va avea loc dupa alegerile locale din 10 iunie, relateaza romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.