Victor Ponta l-a sfatuit pe Mircea Diaconu sa mearga imediat la Parchetul General pentru a lamuri dosarul de conflict de interese in care este implicat.

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a declarat joi ca in urma unei sedinte privind strategia nationala anticoruptie va pleca la Parchetul General, unde a fost convocat in legatura cu dosarul de conflict de interese deschis de procurori la sesizarea ANI, relateaza mediafax.ro.

Mircea Diaconu, urmarit penal pentru conflict de interese

Ministrul a recunoscut ca a fost chemat de procurori dar ca nu a avut timp sa se prezinte. Pana la momentul difuzarii acestei stiri, ministrul Culturii nu a ajuns la sediul Parchetului General.

Intrebat cum comenteaza faptul ca un ministru urmarit penal participa la o sedinta precum cea privind implementarea strategiei nationale anticoruptie, premierul Victor Ponta a raspuns:

"Din cate stiu eu, domnul Diaconu nu este urmarit pentru nicio fapta de coruptie. Nu stiu daca este sau nu este urmarit. Mi-a spus ca a fost chemat. I-am spus sa se duca imediat. Si e aproape Parchetul. Se va duce, se va duce".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.