Premierul Victor Ponta a fost intampinat la Iasi de un grup de aproximativ zece persoane care l-au huiduit, strigand "Hotii, hotii!" si "Tradatorii".

Printre protestatari s-a numarat si Sorin Balanescu, presedintele unei organizatii non-guvernamentale din Iasi, totodata candidat la Primaria Iasi din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor.

Protestatarii au scandat "Hotii, hotii!", "Tradatorii", strigandu-i lui Victor Ponta ca-l protejeaza pe Nastase, scrie MEDIAFAX.

Premierul a fost insotit de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, lider al organizatiei judetene a PSD, de presedintele PNL Iasi, Relu Fenechiu si de alti lideri locali ai USL, alaturi de care a plecat pe jos, de la hotelul respectiv, la Ansamblul Palas ridicat in centrul Iasiului si care este inaugurat joi.

In fata cladirii din care a iesit Victor Ponta se aflau si peste 150 de simpatizanti USL, acestia aplaudand in momentul in care premierul a iesit din cladire, Ponta continandu-si drumul fara a se opri la protestatari.

In zona au fost mobilizate importante forte de ordine, insa nu s-au produs incidente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.