Deputatul PSD a declarat ca in februarie 2013, cand parlamentarii se vor reuni, seful statului va fi suspendat "daca nu i-o da Dumnezeu gandul cel bun pana atunci".

"E o mare prioritate suspendarea presedintelui, extraordinara prioritate ... Si demitere si suspendare si toate ... Din februarie incolo este pe ordinea de zi", a spus vicepresedintele Camerei Deputatilor.

"Faceti si voi niste calcule! Puneti intrebarile fara sa stiti ca avem nevoie de cel putin 90 de zile cand se declanseaza un proces de acest gen. Vedeti in acest an cand ai cele 90 de zile la dispozitie? Este iulie, august, vacanta parlamentara. Nici in politica si nici in tara in iulie si august nu se intampla minuni, toata lumea este in vacanta. Din septembrie ne vom prezenta la post, dar vom fi cu gandul toti la alegerile generale care vor fi in octombrie sau in noiembrie. Nu mai discutam subiectul asta", le- a explicat Hrebenciuc jurnalistilor, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca, in cele doua luni din preajma alegerilor, prioritara nu este suspendarea presedintelui.

"Daca avem doua luni, avem 90 de zile, ne ocupam de alegeri sau de suspendarea presedintelui? Ce e prioritar? Cred ca noul Parlament sau noua majoritate, ce o sa iasa dupa alegeri, se pune Guvernul pe undeva in luna decembrie, iar ianuarie va fi cu zapezi
", a spus Hrebenciuc.

"In februarie venim la Parlament plini de voie buna, o sa il prindem atunci pe domnul presedinte Basescu incalcand Constitutia si cred ca o sa-l suspendam daca nu i-o da Dumnezeu gandul cel bun pana atunci domniei sale. Va imaginati fiecare care este gandul cel bun", a spus Hrebenciuc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.