Deputatul PDL acuza "interventia brutala in jusitie" a Cabinetului Ponta si prezenta in Guvern a unor oameni cu probleme de imagine si de probitate morala.

"Avand in vedere interventia brutala in justitia romana a guvernarii Ponta-Antonescu, prin apararea puscariabililor si prin introducerea in Executivul Romaniei a oamenilor cu grave probleme de imagine si de probitate morala, PDL trebuie sa introduca imediat motiune de cenzura. Aceasta trebuie introdusa in Parlament la inceputul lunii iunie si romanii sa primeasca raspuns de la Guvern de ce ne intoarcem inapoi la pedeserismul din anii 2000", a spus Cezar Preda, presedinte al organizatiei Buzau a PDL.

Prin aceasta motiune, romanii "trebuie sa vada", potrivit lui Preda, ca exista un partid care nu a intervenit in justitie si care doreste ca cetatenii Romaniei sa beneficieze de dreptate si de apararea tuturor drepturilor, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat ca propunerea deputatului PDL Cezar Preda privind introducerea unei motiuni de cenzura poate fi discutata, luni, la sedinta BPN al partidului.

"Sunt de acord sa discutam aceasta propunere la sedinta BPN de luni, pentru ca trebuie sa aparam justitia de ingerinte politice. Altfel, ar insemna sa ne intoarcem la sistemul Nastase-Stanoiu din periaoda 2000-2004
", a spus Sulfina Barbu, membru al BPN al PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.