Politica 27 Mai 2012 12:34
Liderul PDL, Emil Boc, afirma ca premierul Victor Ponta este "primul procuror de drept neconstitutional" din Romania, titlul fiindu-i decernat cu ocazia deciziei Curtii Constitutionale care a declarat neconstitutionala ordonanta de restituire de catre primari a banilor primiti de la fostul guvern.

Emil Boc a declarat, pentru MEDIAFAX, ca inca o data se demonstreaza ca Guvernul Ponta "este plin de amatorism si de oameni care se pricep la copiat si la xerox si mai putin la performanta".

"Primul ministru Victor Ponta este primul procuror de drept neconstitutional din Romania. Titlul i-a fost decernat cu ocazia deciziei Curtii Constitutionale prin care a fost declarata neconstitutionala ordonanta in urma careia a luat banii primarilor. Inca o data se demonstreaza ca acest Guvern este plin de amatorism si de oameni care se pricep la copiat si la xerox si mai putin la performanta", a spus Emil Boc.

Curtea Constitutionala a decis, joi, ca este neconstitutional textul din Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 15, din 8 mai 2012, referitor la sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale si acordate unitatilor administrativ teritoriale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.