Candidatul PDL la Primaria Sectorului 4, Sulfina Barbu, le-a trimis, luni, o scrisoare liderilor USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, in care sustine ca "USL candideaza la Primaria Sectorului 4 cu membri ai gruparii interlope Clanul Sportivilor".

"Va atrag atentia ca USL, intr-un dispret total fata de cetateni, institutiile si legile statului, candideaza la alegerile locale pentru Sectorul 4 din Capitala cu reprezentanti ai clanurilor interlope din Bucuresti", se arata in scrisoarea Sulfinei Barbu, remisa MEDIAFAX.

Conform sursei citate, pe lista de candidati ai USL pentru Consiliul Local al Sectorului 4 din Bucuresti figureaza pe locul 17 Puiu Florian, membru al gruparii interlope cunoscuta sub numele de Clanul Sportivilor.

"Presa a semnalat de multe ori activitatea interlopa a celui pe care USL vrea sa il faca consilier local al Sectorului 4. Va reimprospatez memoria doar cu cateva dintre actiunile lui Puiu Florian: santaj la adresa fotbalistului Ianis Zicu, santaj la adresa primarilor din Snagov si Jilava. Prezenta unei persoane cu activitati ilegale pe lista oficiala de candidati a USL este un atac fara precedent la stabilitatea institutiilor statului si la siguranta cetatenilor", adauga Sulfina Barbu.

Ea le solicita liderilor USL sa prezinte punctul de vedere fata de aceasta situatie si sa explice cetatenilor "care sunt serviciile pe care Clanul Sportivilor le-a facut USL", astfel incat au considerat ca merita drept rasplata sa ajunga la conducerea Primariei Sectorului 4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.