Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, referindu-se la atitudinea presedintelui Traian Basescu la summit-ul NATO, ca romanii nu pot fi reprezentati in acest mod “marlanesc”.
"Mi se pare penibila, jenanta, compromitatoare pentru noi toti, inca o data, atitudinea presedintelui Nu e vorba de coabitare sau de notiuni foarte elevate. E vorba de comportamentul unui om care are obligatia de a ne reprezenta si care ne reprezinta asa cum ati vazut. Mie imi este rusine sa fiu in felul acesta reprezentat, indiferent ce optiuni politice avem, ce culoare avem. Mie mi se pare ca noi, romanii, nu putem fi reprezentati in acest mod marlanesc, nu stiu ce cuvant sa gasesc, imi pare foarte rau, dar asta e atitudinea", a declarat Antonescu, citat de gandul.info.

El a precizat ca niciun alt presedinte, din alta parte, sau din cei pe care Romania i-a avut pana in prezent, nu s-a comportat similar lui Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.