Un candidat la Primaria Iasi organizeaza o tombola pentru locuitori, “pentru a-i constientiza de importanta votului”, premiile constand in doua terenuri a cate 500 de metri patrati, intr-o zona rezidentiala a orasului.

Cele doua terenuri in valoare de 10.000 de euro fiecare sunt oferite de catre candidatul Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Sorin Balanescu.

"La tombola poate participa orice iesean care a implinit varsta de 18 ani. Cei doi castigatori nu au voie sa vanda terenurile respective. Incepand de azi (joi – n.r.) vom imparti taloane de participare in intreg orasul. Ele sunt aduse apoi completate la sediul nostru, iar tragerea la sorti se va face dupa alegeri, pe 12 iunie”, a afirmat Sorin Balanescu, candidat PSDM la Primaria Iasi, potrivit mediafax.ro.

Revista presei de business: Salarii si pensii dupa metoda: jumatate inainte, jumatate dupa

De de alta parte, locuitorii municipiului Ploiesti au primti scrisori semnate de candidatii USL la sefia CJ Prahova si primaria orasului prin care li se promit “pensii municipale” din mandatul urmator.

"Stim ca exista resurse pentru ca viata dvs sa fie decenta si onoranta. In mandatul 2012-2016, Primaria Ploiesti trebuie sa va acorde, sub forma unei plati lunare, o suma de aproximativ 200 lei. Reprezentam garantia unei conduceri competente si corecte a Ploiestiului si a judetului Prahova. Va rugam sa pastrati talonul de mai jos pentru a va inscrie in iunie 2012 pe listele Primariei pentru acordarea pensiei municipale", se arata in "scrisoarea electorala" citat de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.