Ponta a demis conducerea Inspectoratului de Stat in Constructii, vicepresedintele ANAF si mai multi secretari de stat.

Premierul Victor Ponta a dispus vineri ca Ruxandra Carmen Berszan sa fie revocata din functia de inspector general al Inspectoratului de Stat in Constructii, atributiile de conducere a institutiei urmand sa fie preluate temporar de catre secretarul general Marian Bucur, relateaza MEDIAFAX.

Mihai Gogancea-Vatasoiu a fost demis de catre premierul Victor Ponta din postul de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF)
, pe care il ocupa din ianuarie 2009.

Premierul a mai semnat deciziile de eliberare din functie a secretarilor de stat Marius Iurascu (Ministerului Culturii), Eugen Curteanu (Ministerul Dezvoltarii si Turismului), Ioan Haiduc (Agentia pentru Implementarea Proiectelor IMM).

Seful Guvernului a semnat si decizia prin care Anca Nicoleta Alexandrescu este numita consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru, relateaza aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.