Sanctionarea senatorului Antonie Iorgovan se transforma intr-o misiune imposibila. Dupa ultimele sale iesiri dure la adresa conducerii PSD, inclusiv reluarea tezei "imbecilitatii" ideii de parlament unicameral, Geoana a spus ca soarta senatorului este acum in mainile organizatiei din care face parte "dizidentul", respectiv filiala judeteana Prahova.

Lucrurile nu sunt insa asa de simple, iar excluderea lui Iorgovan nu se vede inca la orizont. Potrivit presedintelui filialei prahovene, Marian Saniuta, procedura este ceva mai complicata, iar lucrurile trebuie sa evolueze ierarhic. La prima sa reuniune, conducerea organizatiei va recomanda filialei de la Campina, din care face parte, ca membru, Iorgovan (care are o casa pe acolo) sa analizeze cazul si sa propuna sanctiuni. Abia dupa aceasta forul judetean va putea sa valideze - sau sa invalideze, la vot - posibila sanctiune.

Desi s-a abtinut sa emita un pronostic, deputatul Saniuta pare inclinat sa creada ca si de aceasta data senatorul va scapa basma curata. O parere confirmata si de seful comisiei de integritate a PSD, Cristian Diaconescu, acesta declarand acum cateva zile ca lui Iorgovan nu ar trebui sa i se dea satisfactia de a-i raspunde. In plus, cand a venit vorba de excluderea senatorului, Diaconescu a spus ca acesta are si parti bune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.