Politica 10 Mai 2012 11:15
Mai multe echipe de tineri cu tricouri inscriptionate cu "Miscarea pentru Botosani" (PDL, PER si PNTCD) au mers, miercuri seara, in barurile din municipiul Botosani, unde microbistii vizionau finala Ligii Europa si au impartit materiale electorale.

Totul a facut parte din campania electorala a primarului Catalin Flutur. Tinerii au impartit clientilor care priveau meciul brichete si pixuri cu insemnele aliantei electorale si transmiteau acestora ca "sunt din partea domnului Catalin Mugurel Flutur", primarul municipiului Botosani si candidatul PDL pentru inca un mandat.

Surpriza clientilor a fost ca au putut, de asemenea, consuma si cate o bere gratis tot din partea actualului primar, Catalin Flutur,
scrie MEDIAFAX.

Coordonatorul tinerilor din organizatia municipala PDL Botosani, Bogdan Iablonschi, care a participat la actiunea de miercuri seara, a apreciat ca aceasta nu are caracterul unei actiuni de campanie electorala.

"Daca asta e campanie, atunci ne cerem scuze", a spus Iablonschi, care a amintit ca in perioada sarbatorilor de Paste candidati din alte partide au oferit alegatorilor cozonac si pasca.

Campania electorala incepe, conform legii, in 11 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.