Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat, marti, intrebat despre posibilitatea aparitiei unui dosar de colaborator al Securitatii, sugerata de Sebastian Lazaroiu pe Facebook, ca nu are emotii, pentru ca nu a colaborat cu Securitatea.

"Domnul Lazaroiu fabuleaza, si in acest caz este vorba de o fabulatie. Se poate verifica dosarul meu, a fost verificat de «n» ori, nu va ascund, se poate verifica inca o data, nu am nicio teama. Nu m-a chemat nimeni sa cooperez cu Securitatea, nu am cooperat, nu am semnat nimic, am constiinta absolut curata", a spus Marga.

El a mentionat ca, daca ar aparea un astfel de dosar, isi va prezenta, evident, demisia din functia de ministru de Externe, insa nu are nicio emotie in aceasta privinta. "Nu au ce sa gaseasca. S-a cautat de multa vreme, fiti siguri, avand in vedere declaratiile mele polemice de multe ori, nu ezit sa recunosc asta. Se cauta de ani de zile, dar nu am nicio emotie in aceasta privinta", a mai spus Marga, potrivit MEDIAFAX.

Presa a relatat, marti, ca fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a scris, luni seara, pe Facebook, ca a auzit ca Marga ar fi avut, in perioada comunista, "un prieten imaginar (...), un alter ego, Andrei Muresan".

Citeste si Tensiuni intre Traian Basescu si ministru Andrei Marga


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.