Politica 8 Mai 2012 11:10
Afla care sunt cele mai fierbinti subiecte ale acestui inceput de zi.

- Guvernul condus de premierul Victor Ponta a primit votul de investitura din partea Parlamentului. In cursul serii, ministrii si premierul au depus juramantul de investitura in fata presedintelui, Victor Ponta preluand de la premierul demis Mihai Razvan Ungureanu portofoliul de prim-ministru dupa ora 23.00. [Citeste si Basescu le-a dat teme de lucru ministrilor Guvernului Ponta]

- La ora actuala exista restrictii de circulatie pe drumurile din Romania, mai exact pe sensul Bucuresti – Pitesti al A1, la km.73, prima banda este restrictionata, DN7C (Transfagarasan) este inchis intre km 104-130+800 pana pe 30 iunie, iar in Caras-Severin este inchisa varianta de ocolire Domasnea.

- Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman considera ca Romania ar avea posibilitatea sa organizeze in zona Brasovului o editie a Jocurilor Olimpice de iarna, dar infrastructura trebuia pusa la punct.

- Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va avea doua prioritati la constructia unitatilor locative: construirea locuintelor pentru tineri si pentru persoanele evacuate din cladirile retrocedate fostilor proprietari.

- Rovana Plumb, ministrul Mediului, considera ca plajele din Romania trebuie trecute, pe modelul celor din Italia si Spania, in administratia autoritatilor locale.

- Ministrul chinez al apararii si omologul sau american s-au intalnit, prima vizita de acest gen din 2003, pentru a discuta “deficitul de incredere” dintre primele doua puteri mondiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.