Deputatul UDMR Attila Korodi avertizeaza ca partenerii europeni nu vor privi cu ochi buni Guvernul Ponta daca va retrage un drept al unei minoritati.

"Va dati seama ce guvern este acela care ia un drept castigat pentru o minoritate etnica si cum va fi privit guvernul acela de catre partenerii europeni si occidentali. Cred ca va fi un moment dificil pentru guvernul Ponta", a comentat Korodi, pentru Ziare.com, declaratiile recente ale celor doi co-presedinti USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, si intentia acestora de a anula HG care prevede infiintarea unei linii de invatamant in limba maghiara la UMF Targu Mures.

Ponta, despre UMF Targu Mures: Trebuie sa restabilesc legalitatea

Vineri, Curtea de Apel Mures a suspendat aplicarea Hotararii de Guvern privind infiintarea unei noi facultati in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Targu Mures, dupa ce a admis o solicitare in acest sens din partea conducerii UMF.

Citeste si Marko: E greu sa votezi un guvern care iti promite anularea unei HG


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.