Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca suspendarea presedintelui Basescu si inlocuirea de la sefia Camerei Deputatilor a Robertei Anastase raman teme de preocupare ale USL, care vor fi luate in calcul, dar nu reprezinta un obiectiv al Guvernului Ponta.

Antonescu a spus ca suspendarea presedintelui din functie si inlocuirea presedintilor Camerelor, in principal a Robertei Anastase, sunt diferite de tema principala, si anume, investirea noului guvern.

"Nu este si nu are cum sa fie intre obiectivele Guvernului sau intre temele guvernului nici una, nici alta. Din punct de vedere politic, pentru coalitia noastra, si una, si alta raman teme de preocupare, raman, o spun limpede, obiective, pentru ca am continuat sa credem ca Traian Basescu a incalcat Constitutia in nenumarate randuri si grav", a spus Antonescu, conform MEDIAFAX.

El a mai aratat ca, din punctul de vedere al USL, prezenta lui Traian Basescu la Cotroceni face deservicii Romaniei, iar Roberta Anastase a incalcat grav si Regulamentul Camerei, si etica minimala a oricarui parlamentar.

"Din acest motiv, s-a ajuns la acea forma de protest fara precedent care a durat pana la caderea Guvernului", a precizat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.