Dan Voiculescu a trasat liniile guvernarii USL: demiterea lui Basescu, recuperarea banilor de la milionarii cu datorii, cresterea pensiilor si o zi pe saptamana gratuit la spitalele private.
Desi nu detine o functie de conducere in cadrul USL, Voiculescu a garantat intr-o emisiune tv de punerea in practica a trei prioritati ale noii Puteri: suspendarea sau obtinerea demisiei presedintelui Traian Basescu, reducerea TVA la alimentele de baza si recuperarea banilor de la milionarii cu datorii la stat.

Daca nu-si da demisia in urmatoarele 30 de zile, va fi suspendat in urmatoarele 60 de zile. Avem o mica problema pentru ca a modificat in mod criminal legea referendumului si, avand majoritatea in Parlament, a spus ca poate fi ales cu 4 milioane dar demis numai cu 9 milioane, un lucru aberant. Si vom avea o problema sa modificam, sa intram in normalitate. Daca esti ales cu o majoritate simpla, sa fii demis cu o majoritate simpla. Nicaieri in lume nu se poate intampla ce-a facut Traian Basescu si PDL in parlament cu UDMR. In 60 de zile va fi suspendat oricum, avem 30 de zile pana la referendum, inseamna 90 de zile dupa care avem prezidentialele in acelasi timp cu parlamentarele. In noiembrie sau poate octombrie”, a afirmat Voiculescu, potrivit EVZ.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.