Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, afirma ca USL dovedeste lipsa de grija pentru gestionarea resurselor administratiei centrale, prin propunerea a 21 de ministri.

“Practic, este cel mai mare cabinet din istoria post-decembrista a Romaniei. Se vede treaba ca, odata cu venirea USL la putere, Romania a iesit din criza economica si nu trebuie sa se mai gandeasca la cat de multi ministri trebuia sa aiba”, a scris Udrea pe blogul sau personal.

De asemenea, fostul ministru al Turismului considera ca au existat negocieri la sange intre Crin Antonescu si Victor Ponta pentru sustinerea in Parlament al acestui nou Executiv, in conditiile in care PNL are de doua ori mai multi ministri asumati decat PSD.

“Lucrurile nu sunt deloc roz in USL si cred ca acest Guvern va fi elementul care va decide ruptura unei aliante bazate doar pe interese politice, asa cum este Uniunea Socialista”, scrie Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.