Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, ca fostul lider al social-democratilor Mircea Geoana trebuie reprimit in partid, edilul apreciind ca "orice plus-valoare e bine venita in PSD".

"Cred ca Mircea Geoana trebuie reprimit in partid. Cred ca toti oamenii din PSD trebuie sa fie alaturi de cei care au nevoie de ei. Trebuie sa ne aducem aportul cu totii. Orice plus-valoare in PSD este binevenita", a declarat Vanghelie.

Senatorul independent Mircea Geoana, al carui nume este vehiculat pentru un post de ministru in Cabinetul Ponta, ar fi adus cinci voturi la motiunea de cenzura, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Potrivit unei inregistrari cu camera ascunsa difuzata de Digi24, liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, considera ca Ion Iliescu ar trebui exclus din PSD, iar Mircea Geoana ar trebui sa revina in partid. "L-as da afara pe Iliescu, va spun la modul cel mai sincer. Iliescu, cum sa va spun eu, a luat-o razna si a stat destul", a spus liderul PSD Vrancea, conform sursei citate.

Liderul PSD, Victor Ponta, care a fost desemnat premier, a fost intrebat, sambata, intr-o conferinta de presa, despre declaratiile lui Marian Oprisan potrivit carora Ion Iliescu ar trebui exclus din PSD, iar Mircea Geoana ar trebui reprimit in partid, Ponta raspunzand: "Am o rugaminte, opriti-va".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.