Politica 1 Mai 2012 21:58
Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa intrevederea cu delegatia FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana, ca, in maxim o luna de la investire, Cabinetul sau va prezenta un audit al situatiei reale a Romaniei.

"In maxim o luna de la investire, Guvernul va prezenta un audit asupra realitatii situatiei noastre. Nu suntem intr-o situatie atat de fericita. Am vazut semnale ca «noi plecam, dar va lasam camarile pline». Stiti ca sunt pline de datorii", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Tot luni, Ponta declara, dupa intrevederea cu delegatia FMI, BM si CE, ca, din cifrele economice din acest moment, exista premise pentru revenirea salariilor la nivelul din 2010, el precizand ca acest lucru ar presupune o schimbare a tintei de deficit.

El declara ca doreste ca in prima sedinta a Cabinetului sau, in data de 8 mai, sa fie aprobata scrisoarea de intentie catre FMI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.