Candidatul PDL in cursa pentru Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, s-a inscris la Biroul Electoral in competitia pentru Primaria Generala, aratand ca, in cazul in care va castiga, va rezolva problema cainilor fara stapan si se va imbraca in alb.

Intrebat de ce contracandidat se teme in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, Prigoana a raspuns: "De niciunul. Eu nu am contracandidat, eu sunt Silviu Prigoana".

Silviu Prigoana spera sa iasa un numar cat mai mare de bucuresteni la vot si a aratat ca si vremea tine cu el "si timpul isi doreste" ca el sa fie primar general al Capitalei, conform MEDIAFAX.

Prigoana: Cersetorii, spalatorii de parbrize si “parcagii” vor disparea

"Bucurestiul trebuie sa fie o capitala europeana. Am intrat in campania electorala pentru ca-mi doresc acest lucru, copiii mei sa invete in tara, sa ramana in Bucuresti, sa avem confortul cetateanului european", a adaugat Prigoana.

El a mai spus ca spera ca din 10 iunie sa se imbrace in alb, asa cum a promis in cazul in care va deveni primar general al Capitalei, Prigoana fiind cunoscut pentru faptul ca se imbraca doar in cosume negre avand camasa si cravata tot de culoare neagra.

Citeste si Omul din spatele campaniei lui Prigoana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.