Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca rezultatul motiunii de cenzura este o confirmare a unei degringolade in care se afla actuala Putere.
“Urmeaza un Guvern de serviciu, care sa asigure desfasurarea alegerilor locale si parlamentare, poate chiar devansate. Poate se trezeste si Traian Basescu, pentru ca pana acum a trait intr-un spatiu virtual, nelegat de realitatile din tara”, a declarat Ion Iliescu pentru RFI Romania.

Intrebat daca acest guvern de serviciu ar trebui sa il aiba pe Victor Ponta ca premier, Iliescu a spus ca nu acest lucru este important.
Cu o zi inainte de dezbaterea si votul pentru motiunea de cenzura, presedintele de onoare al PSD afirma ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta postul de premier.

“Un Guvern care va avea o misiune absolut limitata, sa asigure buna desfasurare a alegerilor locale si parlamentare, iar cele parlamentare, probabil chiar devansate si care sa dea tarii un nou Parlament, care sa reflecte situatia reala din tara, optiunea electoratului, care sa aiba asigurata o majoritate stabila pentru viitorul Guvern, pentru viitoarea guvernare”, a mai precizat Iliescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.