Premierul Ungureanu a acuzat opozitia de lipsa de responsabilitate la depunerea motiunii, dar si in actiuni anterioare, aratand ca Romania nu este "un magazin pe care sa-l inchizi cand pleci in Dubai", facand astfel trimitere la declaratiile recente ale PDL privind vacanta liderului PSD Victor Ponta.

"Romania nu este un magazin pe care sa-l inchizi ca pleci in vacanta dupa care sa-l deschizi cand te intorci eventual din Dubai", a spus Ungureanu, potrivit MEDIAFAX.

In urma cu doua saptamani, liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca USL va propune in plenul Parlamentului un nou vot, pentru uninominalul simplu, liderul PSD precizand ca doar Sulfina Barbu a votat, miercuri, in Comisia de cod electoral, pentru acest sistem, in timp ce reprezentanti PDL, UNPR si UDMR si un membru al minoritatilor au votat impotriva.

Presedintele PSD a sustinut ca democrat-liberalii mint in privinta sustinerii uninominalului pur si ca USL va milita pentru introducerea acestui sistem de vot.

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat atunci ca Ponta "nu are niciun fel de temei sa dea lectii de moralitate PDL" pe tema discutiilor din comisia electorala privind sistemul de vot, el apreciind ca liderul PSD Ponta a facut scandal pe aceasta tema in Vinerea mare deoarece vroia sa marcheze ca s-a intors din vacanta din Dubai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.