Premierul Ungureanu si liderii PDL au numarat parlamentarii puterii care, conform analizelor, nu vor sustine motiunea de cenzura, concluzia fiind ca opozitiei ii mai lipsesc doua voturi pentru a demite Executivul.
A fost efectiv o numaratoare «pe cap de om» a parlamentarilor care, conform analizelor, nu vor vota motiunea de cenzura, ci continua sa sprijine Guvernul. Concluzia numaratorii a fost ca opozitiei ii mai lipsesc doua voturi", au relatat pentru surse participante la numaratoare, scrie mediafax.ro.

Inaintea de a intra in sala Parlamentului, intrebat de jurnalisti daca are emotii pentru revultatul votului, seful Guvernului a raspuns: "Altii trebuie sa aiba emotii, nu eu". Imediat cum a intrat in sala Parlamentului, premierul s-a indreptat spre liderul UDMR, Kelemen Hunor, cu care a avut o scurta discutie, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.