Senatorul PC Dan Voiculescu afirma ca daca motiunea de cenzura va fi adoptata si USL va forma Guvernul, vor urma cele mai importante 6 luni din ultimii 22 de ani.

“Daca motiunea de cenzura va fi adoptata si USL va forma Guvernul, vor urma cele mai importante 6 luni din ultimii 22 de ani. Aflata sub presiunea timpului, pentru ca in noiembrie vor fi alegerile parlamentare, si a uriaselor asteptari ale populatiei, guvernarea USL va trebui sa inceapa sa repare, inca din primele 6 luni, tot ce a stricat regimul Basescu in ultimii 4 ani. Ei au daramat, au destructurat, au destabilizat. USL va trebui sa construiasca, sa refaca increderea romanilor in lege, in stat si in propria economie", a scris Voiculescu pe blogul sau.

De asemena, el afirma ca niciun proiect public nu mai trebuie realziat fara indeplinirea a 3 conditii esentiale: realizarea unui studiu de impact, elaborarea unei analize de oportunitate si stabilirea prioritatii alocarii resurselor necesare pentru finalizare.

Daca maine motiunea de cenzura va fi adoptata, urmatoarele 6 luni pot fi decisive pentru USL si pentru Romania”, conchide Voiculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.