PSD si PNL vor merge separat cu candidati la primarii si consilii locale in municipiul Barlad, orasul Negresti si in 15 comune ale judetelui Vaslui la alegerile din 10 iunie.
Motivul pentru care s-a ales aceasta varianta a fost ca formatiunile care compun USL nu au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste candidaturile in acest comunitati.

"Ca si cifre, in ultimele trei saptamani, nu s-a schimbat mai nimic, desi s-au mai purtat negocieri intre PSD si Alianta de Centru Dreapta, compusa din PNL si PC. Fiecare dintre formatiuni si-a sustinut pozitia pentru propriii candidati si, in final, s-a luat hotararea sa se mearga separat in cele 17 unitati administrative. Ar mai putea aparea acum, pe ultima suta de metri, mici modificari, sa spunem de una-doua comune, dar vor fi nesemnificative", a declarat secretarul general al organizatiei judetene Vaslui a PSD, Ciprian Trifan, potrivit mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.