Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, comisar sef de politie Gheorghe Cristian Latcau, a fost inlocuit din functie.

Comisarul sef de politie Gelu Marin Oltean a fost imputernicit, marti, prin ordin al ministrului de Interne, sa indeplineasca functia de director general al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din MAI, in locul lui Gheorghe Cristian Latcau, anunta MAI.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), fostul sef al DGIPI a fost mutat in interes de serviciu la Politia Romana - Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate, ca sef al Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Salaj.

Tot prin ordin al ministrului Administratiei si Internelor, director general adjunct al DGIPI, comisarul sef de politie Adrian Jurca, a fost mutat in interesul serviciului la Serviciul de Informatii si Protectie Interna Arad, urmand a fi numit in functia de sef al acestei structuri, potrivit competentei, mai anunta MAI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.