Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a declarat, luni, ca s-ar putea ca, de marti, Puterea sa nu mai aiba majoritatea nici in Camera Deputatilor, aratand ca pana acum grupul PSD are 90 de deputati, PNL are 58 si o sa mai apara solicitari din partea parlamentarilor puterii de a trece la opozitie.

"Cei doi copresedinti ai USL au anuntat ca mai este deschisa poarta USL pana la motiunea de cenzura. O sa vedeti ca o sa mai apara solicitari din partea parlamentarilor care vor trece de partea opozitiei sau vor afirma ca vor vota motiunea", a precizat Dusa. El a aratat ca, din cifre, "s-ar putea ca de maine (astazi-n.r.) sa inceapa puterea sa nu mai aiba cvorum de sedinta nici la Camera Deputatilor".

"Cvorumul este de 164 de deputati, au ramas 167 parlamentari ai puterii, se mai anunta ceva plecari, este vorba de trei oameni, ceea ce nu este o cifra foarte mare", a explicat Dusa, conform MEDIAFAX.

Intrebat cati deputati are USL, Dusa a spus ca, din ce este afisat pe site-ul Camerei si din anunturile facute in plen, grupul PSD are 90 de deputati, iar PNL are 58.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.