Senatorul PDL Marian Rasaliu respinge informatiile potrivit carora ar pleca din PDL si spune ca nu va vota motiunea de cenzura a Opozitiei.

“Nu am semnat nicio demisie, voi ramane membru PDL. Este o speculatie, un lucru pus la cale de 'prieteni' care au vrut sa-mi faca rau. Nu am semnat nicio demisie, nicio adeziune la un alt partid. Voi ramane membru PDL”, a declarat senatorul pentru realitatea.net.

Declaratia vine ca urmare a anuntului ca alaturi de plecarea vicepresedintelui Senatului, Petru Filip, din PDL catre PNL, senatorul Marian Rasaliu va trece in randul liberalilor.

Rasaliu si-a explicat informatiile aparute in presa prin faptul ca ar fi fost speculate o serie de discutii purtate la un moment dar cu reprezentatii USL. In privinta motiune de cenzura, el afirma ca se va comporta ca un membru de partid: “Fac exact ce stabileste partidul”.

Saptamana trecuta, PDL a stabilit ca parlamentarii democrat-liberali vor fi prezenti la sedinta la care se va dezbate motiunea de cenzura a opozitiei, dar nu vor vota.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.