Deputatul PSD Adrian Solomon i-a transmis public premierului Mihai Razvan Ungureanu ca, daca va avea “nesimtirea” sa treaca prin Barlad fara a se opri pe la Primaria pentru a afla “ce-I doare pe barladeni”, va avea soarta fostului premier italian, Aldo Moro, rapid si ucis de Brigazile rosii in 1978.
Se-aude ca domnul Mihai Razvan Ungureanu ar vrea sa vina pe 1 Mai la IRB. Eu ii transmit public, ca sigur are urechi care s-auda, ca daca are nesimtirea, ca tupeu are cat cuprinde, sa vina in Barlad si sa nu anunte autoritatile, sa nu opreasca la primarie sa afle ce-i doare pe barladeni de la primarul municipiului Barlad va avea nu soarta lui Tariceanu, ci soarta lui Aldo Moro. Si asta nu-i o amenintare e o asigurare, domnul prim-ministru. Sa vii tu in Barlad si sa nu te opresti pe la primarie, sa n-ai bunul simt sa suni la primarie inainte ca vii", a spus deputatul potrivit Barlad Online.

Deputatul Adrian Solomon a declarat ca nu are de gand sa-si ceara scuze pentru comparatia facuta intre premierul Ungureanu si soarta lui Aldo Mori.


"Cat de serioasa e lumea asta acuma va intreb? Cum sa creada lumea ca l-am amenintat eu cu moartea pe premier? Eu sunt convins ca nu va veni la Barlad. Iar daca va veni la Barlad, va trece si pe la Primarie daca va mai fi premier. Eu nu am comparat nicio persoana. Am folosit o expresie. Adica va avea viata grea, nu ma ocup eu de Brigazile Rosii. Sunt cuvintele mele, sunt constient de asta. Nu am nicio legatura cu ce intelegeti voi din ele", a declarat pentru realitatea.net, deputatul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.