Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat din nou, duminica, ca nu are "niciun fel de emotii" pentru motiunea de cenzura depusa de opozitie la adresa Guvernului.

Ungureanu a adaugat ca asteapta momentul cand se va putea adresa atat Parlamentului, cat si intregii tari, relateaza MEDIAFAX.

USL a depus, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Documentul, intitulat "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", a fost depus la Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Motiunea de cenzura este semnata de 116 parlamentari, numarul minim necesar pentru initierea acestui demers. Documentul are 15 pagini si este structurat pe trei capitole.

Ungureanu s-a intalnit, joi, cu conducerile PDL, UNPR, UDMR pentru a discuta despre motiune, el precizand ca va avea discutii, luni, si cu reprezentantii Grupului parlamentar al minoritatilor nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.