Senatorul Mihaela Popa a declarat ca premierul Mihai Razvan Ungureanu nu poate face performanta cu actualii ministrii, in conditiile in care doar “doi-trei” dintre acestia sunt “valorosi”.

"Premierul Mihai Razvan Ungureanu nu poate face performanta cu actualii ministri. Doar doi - trei sunt valorosi. Il voi sustine, insa, in privinta proiectelor Iasiului", a spus Mihaela Popa, potrivit realitatea.net.

La sfarsitul saptamanii trecute, Mihaela Popa scria, pe blog, ca tine mult "la omul Mihai Razvan Ungureanu", dar ca premier, acesta a facut deja greseli care il fac sa semene "cu toti ceilalti prim-ministri care s-au perindat de-a lungul a 22 de ani".

Greselile la care s-a referit senatorul sunt: aprobarea Hotararii de Guvern privind UMF Targu Mures, precum si alocarea banilor catre primarii “prin aceleasi metode caer se repeta de 22 de ani”.

Citeste si Ponta va depune o plangere penala impotriva lui Ungureanu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.