Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, va "pica" asa cum au "picat" Emil Boc, Elena Udrea si Sorin Blejnar.

"Boc a picat, Udrea a picat, Blajnar a picat si el. Deci «BUB» s-a realizat. Mai e «A». O sa pice si «A». E foarte bine si vreau sa le multum colegilor deputati care s-au batut in aceasta prima batalie. (...) Colegii nostri au dat o prima batalie dintr-un razboi lung, dar important", a spus Ponta.

El a apreciat ca deputatii puterii s-au facut, miercuri, de ras, intrucat nesupunerea la vot a solicitarii opozitiei in privinta Robertei Anastase si suspendarea sedintei au dovedit ca acestia erau mai putini in sala decat cei de la opozitie
, transmite MEDIAFAX.

"Cei de la PDL s-au facut de ras, au refuzat sa supuna la vot desi spuneau ca sunt mai multi. Pana la urma s-a dovedit ca chiulesc de la serviciu, ca eram noi mai multi, si, tipic pentru modul in care merg lucrurile la Camera, Oltean - un fel de Anastase masculin - a tinut ce a tinut sedinta si pana la urma au fugit, au suspendat-o", a spus Ponta.

Parlamentarii USL au parasit, miercuri, sala de plen a Camerei Deputatilor, nemultumiti de faptul ca propunerea de introducere pe ordinea de zi a cererii de revocare din functie a presedintelui forului, Roberta Anastase, nu a fost supusa votului.

Dezbaterile aprinse intre opozitie si putere pe tema introducerii pe ordinea de zi solicitarii USL de revocare din functie a presedintelui Camerei, Roberta Anastase, au durat aproape o ora, timp in care coalitia majoritara a sustinut ca propunerea opozitiei trebuia discutata mai intai in Biroul Permanent al Camerei, in timp ce opozitia a aratat ca plenul este suveran.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.