Camera Deputatilor ar putea sa ia o decizie in plen in 24 aprilie in privinta cererii de incepere a urmaririi penale a fostului ministru Laszlo Borbely, deoarece in aceasta saptamana activitatea deputatilor este in comisii, iar saptamana viitoare sedinta se va desfasura fara vot final.

Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a declarat, dupa sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor, ca nimeni nu a solicitat convocarea plenului Camerei, iar saptamana viitoare este o zi de plen fara vot final.

Ponta, despre Borbely: Cred ca e vorba de o rafuiala interna

"Nu a solicitat nimeni (convocarea plenului Camerei pentru cazul Borbely - n.r.). Din contra, s-a hotarat ca, in aceasta saptamana, activitatea Parlamentului sa se desfasoare in comisii, iar saptamana viitoare sa fie o zi de plen fara vot final", a spus Dusa, potrivit MEDIAFAX.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor se va intruni marti dupa-amiaza pentru a intocmi raportul la cererea de incepere a urmaririi penale a lui Laszlo Borbely, la aceasta sedinta fiind invitat si fostul ministru al Mediului.

Kelemen Hunor: UDMR are incredere in nevinovatia lui Borbely

Mircea Dusa a precizat ca reprezentantii PSD si PNL din Comisia juridica nu vor participa la sedinta. "Cei de la putere au majoritatea si nu au decat sa-si dea sanctiuni intre ei", a adaugat Dusa.

Citeste si
Blaga: PDL nu va obstructiona justitia in cazul Borbely


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.