Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca i-a trimis un SMS lui Gigi Becali pentru a-l anunta de ruperea aliantei cu PNG.

"Draga Gigi, am mari probleme in partid din cauza tupeului si lipsei de realism a oamenilor tai. PNG nu are cum sa fie egalul PRM si tu stii asta. In aceste conditii, cade orice intelegere intre noi. Te sfatuiesc sa candidezi independent, iti urez succes", a scris Vadim in SMS-ul de despartire, potrivit Romania Libera.

Potrivit presedintelui PRM acest mesaj a fost trimis in urma cu doua saptamani.

CV Tudor a afirmat ca nu a avut nicio alianta cu Becali, pentru ca el are “dosare penale grele”. “Am avut binevointa fata de el, inca il simpatizez pentru ce face la Steaua, dar sa nu se obrazniceasca pentru ca ii rup urechile. I-am zis sa nu ma confunde cu Banel Nicolita. I-am dat peste nas. Nu ti-e rusie mai pustiule? Ai rupt alianta cu Vadim Tudor? Tu m-ai sunat, ai plans la telefon ca vrei alianta”, a mai spus Vadim Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.