Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca exclude o colaborare cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, insa a sustinut ca, in cazul in care acesta “pleaca” si vrea sa se inscrie in PNL, este posibil sa fie primit.
“Nu exclud sa colaborez cu nimeni in decursul timpului de pe principiile si bazele de pe care vorbesc acum. Ceea ce exclud este ca pana in anul 2020 sau 2016 sa colaborez cu dl Mihai-Razvan Ungureanu in calitatea sa de reprezentant al lui Traian Basescu, al SIE, al vreunei alte formatiuni politice daca isi face si este dreptul domniei sale. Asta exclud cu totul", a spus Antonescu, potrivit evz.ro.

El a sustinut ca este putin probabil ca PNL sa colaboreze vreodata cu Ungureanu. "Daca Mihai-Razvan Ungureanu maine isi da seama ca umbla intr-un anturaj nepotrivit, ca face lucruri nepotrivite, nedemocratice, are o atitudine de neacceptat pentru un intelectual si pleaca de acolo si spune ca a gresit si vrea sa se inscrie in PNL, probabil ca va fi primit", a spus liderul liberalilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.