Presedintele Institutului de Studii Populare, democrat-liberalul Valeriu Stoica, considera ca o apropriere intre PDL si PNL ar putea avea loc dupa alegerile locale, daca se va produce o “defectiune” in interiorul USL.

"Se va vedea la locale ca de fapt PSD este cel care reprezinta in interiorul USL nucleul dur. Practic, PNL isi pierde identitatea in cadrul uniunii socialiste. S-ar putea ca liberalii sa inteleaga in acel moment ca aceasta alianta a fost paguboasa. Daca nu, exista sansa ca o asemenea apropiere sa se produca dupa alegerile parlamentare. Totul depinde de luciditatea acelor membri ai Partidului National Liberal, care ar trebui sa inteleaga necesitatea recastigarii identitatii", a declarat Stoica pentru RFI Romania.

De asemenea, Valeriu Stoica este de parere ca premierul Mihai Razvan Ungureanu are “o mare sansa”, ca dupa alegerile locale, sa realizeze o coagulare a dreptei. “Exista sansa ca aceasta sudura intre PDL si electoratul de dreapta sa se produca tocmai prin intermediul premierului”, a mai spus democrat-liberalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.