Fostul ministru al Sanatatii Cseke Attila va fi candidatul UDMR pentru functia de primar al municipiului Oradea.

Termenul de depunere a solicitarilor pentru candidaturi a expirat, joi, in cadrul UDMR Bihor, singurii care si-au exprimat intentia pentru a fi nominalizati drept candidati la Primaria Oradea si CJ BIhor fiind fostul ministru al Sanatatii Cseke Attila si seful ABA Crisuri, Pasztor Sandor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cseke a afirmat ca isi doreste functia de primar atat pentru a-si valorifica experienta acumulata, cat si pentru ca are un proiect pe care spera sa il puna in aplicare daca va fi ales, relateaza MEDIAFAX.

"Cred ca am o experienta, atat in administratia publica locala (Cseke a fost consilier local intre anii 2004-2006 - n.r.), cat si in administratia centrala, iar eu cred ca aceasta experienta merita valorificata. Pe de alta parte, Oradea este si orasul meu si cred ca merita mai mult decat a avut in mandatele care au fost pana acum.

Eu am si o viziune despre ceea ce trebuie sa fie Oradea, pentru ca totusi este cel mai mare oras din vestul tarii, cea mai importanta poarta de comunicare cu Occidentul, iar potentialul este foarte mare", a declarat Cseke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.