Ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, a declarat, la Suceava, ca, personal, nu crede ca acuzatiile aduse fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely, sunt reale, spunand ca autoritatile trebuie sa lamureasca aceasta problema.

Ritli a spus, intr-o conferinta de presa, ca a aflat din presa despre acest eveniment, pe care l-a catalogat drept "neplacut si nefericit".

"Eu consider ca trebuie lamurita aceasta problema. Sunt autoritati, organe care vor lamuri aceasta problema, dar in ceea ce ma priveste, eu, personal, cred ca este o tema falsa. Eu nu cred ca acuzatiile care ii sunt aduse sunt reale", a spus Ritli, adaugand ca nu are mai multe informatii despre acest subiect, informeaza MEDIAFAX.

Laszlo Borbely a demisionat, joi, din functia de ministru al Mediului, la finalul unei discutii de aproximativ doua ore pe care a avut-o cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, in urma acuzatiilor DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.