Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca si-ar fi dorit sa candideze pentru sefia Primariei Capitalei, sustinand ca ar fi “un primar mai bun decat Sorin Oprescu”.

“Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti, cred ca as fi un primar mai bun decat Sorin Oprescu, pentru ca am demonstrat ca am fost un ministru care a reusit sa faca foarte multe lucruri, sa miste lucrurile care au fost intepenite ani de zile. Dar, dupa ce am fost intr-un guvern nepopular si una din figurile cunoscute ale guvernului, sigur ca si popularitatea mea a scazut foarte mult, la fel cum a scazut a tuturor celor care au facut parte din Guvernul Boc”, a declarat Udrea, potrivit adevarul.ro.

Totusi, Elena Udrea a precizat ca Silviu Prigoana, nominalizat de PDL drept candidat pentru Primaria Bucurestiului, are mai multe sanse de castig decat ea.

Citeste si: Ilie Sarbu: Prigoana nu e un pericol pentru Oprescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.