Laszlo Borbely, ministrul Mediului, si-a depus demisia, la o zi dupa ce i s-au adus acuzatii de coruptie, anunta agentia de presa Newsin.

Laszlo Borbely ar fi demisionat de la Ministerul Mediului, un posibil inlocuitor putand fi Attila Korodi, au declarat pentru NewsIn surse guvernamentale, citate de realitatea.net.

Borbely ar fi anuntat ca este pregatit sa demisioneze, daca premierul Ungureanu i-ar cere imperativ acest lucru, din cauza acuzatiilor DNA, aceasta fiind, de fapt, si intentia cu care a venit la sediul Guvernului, precizeaza MEDIAFAX.


DNA a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmaririi penale pentru ministrul Mediului.

In iulie 2011, numele ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a aparut intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat de DNA Oradea. Ministrul nu a fost pus formal sub acuzare, ci doar consilierul acestuia personal si beneficiarul unor contracte de sute de milioane de lei cu Apele Romane.

Citeste si Ritli: Nu cred ca acuzatiile aduse lui Borbely sunt reale

Ponta, despre Borbely: Cred ca e vorba de o rafuiala interna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.