PDL nu va obstructiona justitia si va vota pentru ridicarea imunitatii de deputat a ministrului Mediului, Laszlo Borbely, a declarat presedintele Senatului, Vasile Blaga.

"PDL va face ce a facut intotdeauna, noi nu am obstructionat niciodata justitia in a-si face treaba. Sigur, ca intotdeauna, chiar daca au fost colegi de ai nostri din partid in discutie, ati vazut ca, operativ, grupul parlamentar aflat in situatia de a vota, a votat foarte repede (in privinta ridicarii imunitatii n.r.)", a declarat Blaga, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor.

Laszlo Borbely, acuzat de trafic de influenta

Intrebat daca acest caz va afecta relatiile din coalitie intre PDL si UDMR, Blaga a raspuns ca nu e cazul. "Nu cred, pana la urma este un inceput de demers. Domnul Borbely va trebui sa isi dovedeasca nevinovatia", a spus Blaga. El a adaugat ca nu crede ca acest caz va fi discutat in urmatoarea sedinta a coalitiei pentru ca e vorba de o problema a ministrului Mediului cu justitia, informeaza MEDIAFAX.

Totodata, Blaga a mai spus ca problema unei eventuale demisii a ministrului Borbely depinde numai de deciziile acestuia si ale premierului Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.